Председник општине Владан Васић обишао радове у Пољској Ржани

Радове на асфалтирању улица и крпљењу ударних рупа и прекопа данас је обишао и председник општине Владан Васић, заједно са екипом Дирекције за изградњу града и овом приликом најавио да ће 2015. година бити година у знаку асфалтирању улица.

ACA_1402_resizeУ многим селима урађена је водоводна мрежа, па је након тих радова било неопходно асфалтирање, како би се обновила инфраструктура која је нарушена изведеним радовима.

– За асфалтирање улица и крпљење ударних рупа и прекопа у 2014. години издвојили смо око 30 милиона динара. Циљ нам је да ове године завршимо започете радове из претходне године, па је збпг тога ове године највећи део буџета Дирекције издвојен за веће инфраструктурне пројекте, попут изградње моста на ИИ рингу, реконструкције моста Газела, уређење дворишта Вук Караџић, као и спољашње уређење затвореног базена, које треба да отпочне ових дана, и плато испред Омладинског стадиона. Динамика реализације појединих пројеката не иде брзином којом смо планирали, али то углавном не зависи од нас. Често нам највеће проблеме стварају нерешени имовински односи, али понекад и сложене процедуре – изјавио је Васић приликом обиласка градилишта у нашој општини.

Васић је овом приликом најавио да ће 2015. година бити година у знаку асфалтирања улица у нашој општини, јер ће највећи део буџета Дирекције бити опредељен управо за те намене.

Видео: ТВ Пирот

Related posts