Koстић: Не може нико да урушава град

Велики број возача ових дана се суочава са проблемом прекопа, којих ових дана има превише у граду. Поменути прекопи нису враћени у првобитно стање, како се то од њих тражи, већ су остављани без тампона и асфалта, дубине 10-15 центиметара.

Prekop BgdУ оваквом стању прекопи угрожавају безбедност свих учесника у саобраћају.

Директор Дирекције за изградњу града, Бранислав Костић изјавио је данас да је недопустиво понашање извођача из Београда, које су ангажовале компаније Теленор и Телеком, и да ће такво понашање бити санкционисано од стране инспекцијских служби Општинске управе Пирот.

– Наше службе напросто не могу да постигну да закрпе све прекопе које иза себе остављају извођачи радова. Један од услова за добијање дозволе за радове који су неопходни, је и сагласност Дирекције, уз услове које им пропишемо, а то се у овом случају односи да након извршених радова, коловоз и тротоарне површине, извођач врати у првобитно стање – казао је Костић, и додао да већина прекопа која се врати у “првобитно стање”, врати се нестручно и лоше, па је Дирекција након годину или две принудјена да те исте прекопе поново ради.

Related posts