Улица Рогоз биће преасфалтирана, нов асфалт и у Дринској

Председник општине Владан Васић најавио је да ће улица Рогоз, која је због немара извођача радова на замени водоводне и канализационе мреже и азбестних цеви сва у прекопима, бити потпуно преасфалтирана, а нов асфалт добиће и житељи Дринске улице.

radovi-bager-kamioni-599x400

-У насељу Рогоз је урађено доста када је реч о инфраструктури. Тренутно се асфалтира Дринска улица са свим сокацима. Вредност радова је око 10 милиона динара, а нови асфалт биће постављен на око 600 метара улице и сокака у овој улици. Ово насеље је густо насељено али до сада није имала основну инфрастурктуру тако да ће квалитет живота овде значајно да се побољша-каже Васић и додаје да је доста тога урађено и када је реч о водоводној и канализационој инфраструктури.

-Мењали смо водоводну мрежу у улици 37. дивизије и другим улицама где су биле азбестне цеви које су сада замењене. Морам и да најавим мештанима овог насеља да ће улица Рогоз бити потпуно преасфалтирана, а не само санирана, јер је доста деградирана. Имали смо проблема и са извођачем радова који није баш добро урадио посао, имали смо и проблема и са ПЗП-ом који је желео само да санира прекопе, али смо на крају инсистирали и решили да цела улица буде преасфалтирана. Имамо овде још доста радова. У суседном Ромском насељу се асфалтира Савска улица, асфалтирана је Тимочка улица, тако да мислим да све што смо обећали, то и реализујемо-казао је Васић приликом обиласка градилишта у Дринској улици у насељу Кавак.

Један од мештана Дринске улице Иван Цветковић каже да ће асфалтирање Дринске улице много значити мештанима овог краја.

-До сада је током киша била веома лоша ситуација јер је све било у блату, али ће то на сву срећу постати прошлост-каже Цветковић.

Његов комшија Горан Панић каже да је реч о великом насељу где има пуно деце тако да асфалтирање улице пуно значи

-До сада је било ризично када падне кише. Блато на све стране, деца се играју у блату-каже Панић.

Related posts