Улица Носилаца албанске споменице потпуно се реконструише

Данас је почело асфалтирање Улице носилаца албанске споменице. За овај посао из градског буџета издвојено је око 5.5 милиона динара са ПДВ-ом. Дужина улице је око 220 метара. Радове су обишли заменик градоначелника Видојко Панајотовић, шеф кабинета градоначелника Александар Ћирић и директор Јавног предузећа за планирање и изградњу града Славиша Свиларов. Извођач радова је фирма Друмови АД.

Заменик градоначелника Панајотовић казао је да се план инфраструктурних улагања за ову годину остварује одличном динамиком, до сада је завршено две трећине планираних инфраструктурних радова.

-Очекујемо да до краја године завршимо све планиране радове, а морам да кажем да су планови за наредну сезону веома амбициозни и очекујем да завршимо дупло више посла него ове године када је о инфраструктурним радовима реч-казао је заменик Панајотовић.

Директор Јавног предузећа за планирање и изградњу града Славиша Свиларов казао је новинарима да се асфалтира улица у дужини од око 220 метара.

-Ради се висинско регулисање шахти и сливника, потпуно нови ивичњаци на целој деоници, дакле потпуно реновирана улица. Мислим да мештани а и Градска управа може бити задовољна пројектованим решењем ове улице а затим и квалитетом радова. Очекујем да данас ови радови буду окончани-казао је директор Свиларов.

Related posts