Aсфалтиране Видовданска и Сремска улица у насељу Станица

Данас су асфалтирањем завршене реконструкције Видовданске и Сремске улице у насељу Станица. Радове чија је вредност пет милиона динара обишли су данас градоначелник мр Владан Васић, шеф кабинета градоначелника Александар Ћирић и директор Јавног предузећа за планирање и изградњу града Славиша Свиларов.

Видовданска и Сремска улица

-Овде је урађена комплетна водоводна мрежа, данас се завршава и асфалтирање. Урађена је и оближња улица Девет Југовића а желим да кажем да се ради пројекат за Шести колосек – пројекат уређења тротоара јер је овде и то проблем. Радили смо и насељу Радин До, а радићемо и у Улици Капетана Карановића коју смо радили од скрења из Николе Пашића до пруге, навише ћемо радити тротоаре због безбедног кретања деце. Желим поново да кажем да у свим деловима градимо и желимо да до сваке куће стигнемо инфраструктуром-казао је градоначелник Васић.

Улица Девет Југовића

-Око 400 метара је дужина обе улице, око 2.000 квадрата ће бити под асфалтом, овде је Водовод мењао водоводну мрежу овог пролећа, ми смо кренули са припремним радовима пре четрдесетак дана, сви припремни радови су одрађени, било је посебно потребно обратити пажњу, с обзиром на конфигурацију терена, на решавање одвођења воде током атмосферских падавина. То је надам се решено, постављени су ивичњаци, урађени сливници и данас се завршава асфалтирање-казао је директор Свиларов. Извођач радова је фирма Трејс из Ниша.

Комплетно је реновирана и Улица Девет Југовића, која “избија” на Пантин мост и такође је била у веома лошем стању.

Related posts