Завршени радови на Тргу Слободе

Данас је свечано отворено ново дечје игралиште на Тргу слободе у строгом центру града. Игралиште је донација компаније “Нивеа”, вредност донације је 23.000 евра, а у уређење Трга Дирекција за изградњу града уложила је додатних 1.7 милиона динара.

ACA_5166_resize

Председник општине мр Владан Васић захвалио се компанији “Нивеа” на вредној донацији.

-Позивам све Пироћанце да чувају ово игралиште како би што дуже трајало и овај део града, у строгом центру, постао прави кутак за уживање младих нараштаја. Игралиште ће бити осветљено, биће постављена и ограда. Ми смо урадили инфраструктуру на овој локацији. Ово није прва велика компанија са којом општина Пирот сарађује-казао је Васић.

Данијела Гвозденић, маркетинг менаџер “Нивее” казала је да је ово десето игралиште у Србији које донира “Нивеа”.

-Овде смо захваљујући гласовима родитеља малишана који су нас путем фејсбук стране позвали да дођемо овде. Градске власти су имале слуха да чују глас грађана и обезбедиле су новац за извођење грађевинских радова на припреми терена за постављање игралишта-казала је Гвозденићева.

АЦА_5172_ресизе

Директор Дирекције за изградњу Бранислав Костић казао је у склопу уређења Трга слободе и припрема за постављање игралишта пробијена и асфалтирана улица.

-Уређени суивичњаци, припремили смо терен за постављање расвете, а са “Комуналцем” уговарамо постављање ограде како би одвојили игралиште од улице са циљем да деца буду безбедна. Укупна вредност радова је 1.7 милиона динара-казао је директор Костић.

Related posts