Почиње нова грађевинска сезона

Са првим лепим данима почела је и грађевинска сезона у којој ће локална самоуправа уложити око два милиона евра за грађевинске радове у граду и селима, казао је градоначелник Пирота мр Владан Васић приликом обиласка радова у Крупцу.

-Осим тога, посебно су одвојена средства за одржавање путева, редовно и инвестиционо тако да се надам да ће сви имати пуне руке посла. Крупац је велико село, од пре неколико година радимо интензивно, уведена је канализација а затим смо кренули са асфалтирањем сокака, на предлог мештана и Месне заједнице Крупац са којом имамо врло добру сарадњу. На овај начин ће Крупац готово све инфраструктурне потребе када је реч о асфалтирању задовољити. Остаје да главна улица кроз село треба да се поприлично реконструише, то ћемо радити ове или наредне године а разговарамо и о даљим корацима. Желимо од села Крупац и осталих села да направимо угледно село, да људи имају исте услове као у граду, то нам је циљ и на томе радимо-казао је градоначелник Васић.

Директор Јавног предузећа за планирање и изградњу града Славиша Свиларов казао је да се данас и сутра привршавају радови у Крупцу.

-Реч је о пет сокака, од чега су три мања урађена прошле године а ове два већа. Укупна површина је близу 4.000 квадрата, хиљаду метара дужинских. Трећина радова је завршена проле године а сада се завршава комплетан посао-казао је директор Свиларов.

Председник МЗ Крупац Саша Златковић казао је да су људи из Крупца презадовољни сарадњом са локалном самоуправом.

-Урађено је доста тога од инфраструктуре, у задњих четири године урађено је заиста много. Сва обећања се испуњују а асфалт који долази до скоро сваког домаћинства, нашим мештанима много значи-казао је Златковић.

Related posts