Костић на челу Дирекције за изградњу општине Пирот

Нови директор Дирекције за изградњу града, уколико то наравно изласају одборници локалног парламента, могао би да буде актуелни заменик председника општине Пирот Бранислав Костић, дипломирани инжењер грађевине који је као заменик председника био ресорно задужен за инфраструктуру.

У изјави Пиротским вестима Костић каже да се пријавио на конкурс јер је и до сада као заменик председника општине био ангажован у великом броју капиталних пројеката.

-Сматрам да Дирекција има квалитетне кадрове који знају да раде свој посао. Уколико ме одборници поставе за директора ја ћу покушати да то њихово знање и наравно своје знање и искуство усмерим и да те људе мотивишем да покажемо још боље резултате. Има ствари које треба да се побољшају и ојачају у Дирекцији, а то је пре свега правни и економски сектор. О месту заменика председника општине одлучиваће Скупштина општине-казао је Костић.

_DSC9088

Костић је девет година био главни инжењер за конструкцију у предузећу “Тигар Инкон”. Ту је био ангажован на изради капиталних пројеката попут пројекта за затворени базен, спортску халу, као и за пуно индустријских објеката.

-Један од мојих највећих и најзахтевнијих задатака био је рад у тиму који је радио на пресељењу фабрике “Тигар” на локацију “Тигар 3″. То је био веома захтеван и компликован задатак јер је укључивао пресељење и рад са машинским и електроинсталацијама, технологији производње. Тако да је то био најизазовнији задатак. На месту заменика сам од 2008. године и до данас смо радили веома значајне пројекте. Један од најзначајнијих је изградња Регионалне санитарне депоније, сада сам координатор на изградњи затвореног градског базена, био сам координатор и организатор радова на изгардњи градског трга, део тима за изградњу Омладинског стадиона и на још много других објеката-каже Костић.

Related posts