Nov asfalt i u ulici Rogoz

Danas je počelo asfaltiranje i potpuna sanacija ulice Rogoz za šta je Direkcija za izgradnju izdvojila sedam miliona dinara. 

asfaltiranje-ulice-rogoz

Po rečima predsednika opštine Vladana Vasića, koji je danas sa saradnicima obišao radove, u ulici Rogoz su iz programa KFW banke obezbeđena sredstva za potpunu zamenu kanalizacione i vodovodne mreže i zamenu starih dotrajalih azbestnih cevi, ali je tokom radova ulica dosta degradirana.

-Odustali smo od saniranja ulice i ja sam obećao prilikom obilaženja Drinske ulice, koja je takođe potpuno sanirana, da će i ova ulica biti potpuno asfaltirana. Mislim da će ovo naselje uz sanaciju ivica Rogoza i samog kanala, dobiti odličnu ulicu. Izvođači su “Drumovi” AD iz Pirota. Mislim da oni dobro rade svoj posao. To je još jedno ispunjeno obećanje, a sve što smo do sada rekli ispunili smo i tako će biti  i na dalje. Radićemo i Pobedinu ulicu, sokake u Krupcu, privode se kraju radovi na završetku Drugog ringa, radi se ulica Mamušnica i mnoge druge ulice tako da mislim da ćemo imati uspešnu građevinsku sezonu-kazao je Vasić.

Predsednik Mesne zajednice Rogoz Dalibor Pančić kazao je da su meštani, kada je firma iz Ćuprije na pola posla napustila gradilište, imali velike probleme.

-Bilo je materijalne štete i na vozilima. Nekoliko meseci nakon toga na najbolji mogući način opština Pirot i Direkcija potpuno saniraju ulicu i ja želim da se zahvalim u ime meštana za uspešno obavljen posao. Evo i naselje Kavak je kompletno dobilo asfalt. Nadam se da tu nećemo stati i da ćemo u narednih par godina završiti sve što se infrastrukture tiče-kazao je Pančić

Related posts